Stress Coach Alkmaar

Ik ben jouw stress coach in en omstreken

Je bent klaar met de nervositeit, gevoel van overbelasting, stress en spanning. Je hebt het gevoel bijna in een burn-out te belanden.

Op zoek naar een stress coach in Alkmaar en omstreken?

Jij hebt last van stress, je piekert veel, je loopt vast. Veroorzaakt jouw stress dat je gespannen bent? Heb jij het altijd druk druk druk? Wil je meer grip op stress, meer energie en meer verbinding met jezelf?

Als praktische, nuchtere en toegankelijke stress coach uit Alkmaar kan ik je daarbij helpen. Ik zet mijn rust, positiviteit en analytisch vermogen in om te zien wat er bij jou speelt en je verder te helpen.

Stress Coach Alkmaar

Ervaringen

Ik vind dat Eline in staat is om een hele vertrouwde sfeer te creëren waardoor de ruimte bestaat om echt je verhaal te vertellen. Daarnaast vind ik Eline heel goed in staat om kritisch door te vragen. Dit zet mij steeds aan het denken. Er worden dus ook echt inzichten aangedragen vanuit invalshoeken waar ik zelf niet zo snel aan had gedacht en dat waardeer ik heel erg. 

Tessa

Eline heeft me enorm geholpen tijdens het coachingstraject in mijn fase van re-integratie na een burn-out door diepere inzichten en doelen te stellen voor de toekomst.  Eline pikte uit mijn verhalen hetgeen eruit waar mijn uitdaging zat, en paste daar de coaching op aan. Ik zou Eline direct aanraden aan anderen om een coaching traject bij te volgen.

Elise

Ik heb Eline leren kennen als een coach met een heel fijne en toegankelijke oordeelloze houding. Zij weet feilloos met een heel positieve en motiverende levenshouding de diepgang te pakken die nodig is om echte waardevolle inzichten te krijgen. Met haar analytische vermogen is zij in staat om scherp te zijn en een stevige spiegel voor te houden.

Margot Verduin

ZonderMeer Coaching en Training

Heb genoeg van stress? Neem contact met mij op!