Coaching

Kennismaken

Misschien loop je al een tijdje rond met je vraag en heb je er al veel over nagedacht. Het is je nog niet gelukt om dat wat je wil aanpakken te veranderen. Je twijfelt misschien of je een coach in wil schakelen. Of misschien heb je vragen over het coachtraject. Een kennismakingsgesprek (live, online of telefonisch) van een half uur is altijd gratis en vrijblijvend. We onderzoeken samen jouw coachvraag, kijken of er een klik is en je kan al je vragen en twijfels bespreken. We bepalen samen of we van start gaan en ik maak een inschatting van het aantal sessies dat we nodig hebben.

 • Wat: kennismakingssessie, 30 min.
 • Waar: live, online, telefonisch
 • Tarief: gratis
Okergeel-6113ws
Okergeel-5783ws

Individueel traject

Een coachtraject bestaat meestal uit 6 tot 8 sessie van 1 tot 1,5 uur. Aan de hand van jouw vraag zet ik verschillende methodes in en doe ik tijdens de gesprekken oefeningen met je. Ook krijg je opdrachten mee om thuis te doen. Hierdoor doe je steeds nieuwe inzichten op en maak je snel stappen. Het traject bestaat uit drie onderdelen:

 1. Onderzoek: Wie ben je, wat wil je, wat kan je, wat heb jij nodig en wat belemmert je. 
 2. Doelen stellen: Helder en concreet voelen en weten wat je wilt. 
 3. Actie: We bepalen de acties en je gaat aan de slag. Zo nodig buigen we belemmeringen om naar mogelijkheden.
 • Wat: 6 tot 8 sessies van 1 tot 1,5 uur
 • Waar: online, op locatie, wandelend of een combi
 • Tarief: Particulier vanaf €795,- incl btw (zakelijk tarief vanaf €960,- excl btw), exclusief locatie-kosten

Kort traject

Loop je vast op je werk, thuis of in de combinatie van die twee? Speel je met een vraag of dilemma en kom je er in je eentje niet goed uit? Vraag je je af of mijn coaching je zou kunnen helpen en wil je dat graag uitproberen?

In drie sessies help ik je op weg. Ik help je afstand te nemen door samen met jou even uit je situatie te stappen. We kijken van een afstandje en onderzoeken wat jij nodig hebt om je evenwicht te behouden of te hervinden. We werken samen aan concrete acties die je beter laten voelen en aan het nemen van heldere beslissingen.

 • Wat: 3 sessies van 1 tot 1,5 uur, met mogelijkheid tot verlenging in overleg
 • Waar: online, op locatie, wandelend of een combi
 • Tarief: Particulier €398 incl btw, excl locatie-kosten.
Bosje-voorrakezaken
Okergeel-5698ws

Coaching in organisaties

Zie jij in je team of organisatie veel stress, onrust of gelatenheid? Zie je dat het mensen aan grip en overzicht ontbreekt en dat ze tegen hun grens aanlopen? Dan kan de inzet van mijn coaching helpend zijn voor jou en je medewerkers. Je ziet misschien wel wie een steuntje in de rug kan gebruiken, maar het lukt niet altijd om iedereen de tijd en aandacht te geven die ze verdienen. Of je weet soms even niet meer hoe je iemand in beweging krijgt of wat iemand nodig heeft. Mijn blik van buiten kan daarbij helpen. Medewerkers die dit willen kunnen in drie sessies werken aan persoonlijke effectiviteit, overzicht creëren of balans terugvinden. Ik stem mijn coaching af op wat de individuele medewerker nodig heeft.

 • Wat: 3 sessies van 1 tot 1,5 uur, met mogelijkheid tot verlenging in overleg
 • Waar: online, op locatie, wandelend of een combi
 • Tarief: Zakelijk €480 excl btw, excl locatie-kosten

Locatie

Voor rake zaken is gevestigd in Alkmaar. Afspraken vinden in overleg plaats op locatie (in Alkmaar of omgeving), wandelend of online. Ik heb goede ervaringen met digitaal coachen, dus woon je niet in de buurt van Alkmaar dan kan dit een goed alternatief zijn.


Voor de sessies op locaties wordt €18,00 per uur in rekening gebracht ivm huur van de ruimte.

Vergoeding

Werkgevers hebben er belang bij dat jij goed in je vel zit en zijn vaak bereid om de kosten van coaching te vergoeden. Het gaat dan bijvoorbeeld om coaching in het kader van loopbaan- of competentieontwikkeling, preventie van ziekteverzuim (bijvoorbeeld door stressklachten en/of burn-out). Vraag bij je werkgever, personeelsdienst of bedrijfsarts naar de mogelijkheden. 

Coaching komt meestal niet in aanmerking voor een vergoeding via de zorgverzekering. Dit hangt echter af van het pakket van jouw zorgverzekering. Raadpleeg daarvoor de polisvoorwaarden.