Voor rake zaken

en zaken die raken

Raak

Ik wil eraan bijdragen dat iedereen zich op een positieve wijze kan verbinden met zichzelf en met anderen, het beste uit zichzelf kan halen en zo vanuit zijn of haar unieke kwaliteiten bij kan dragen aan een mooie wereld voor iedereen.

Hoe ik dat doe?

  • toegankelijk, nuchter, met humor
  • analytisch scherp vanuit rust en intuïtie
  • met een persoonlijke aanpak, toegepast op wat jij vraagt en nodig hebt
  • op een waarderende en oplossingsgerichte manier
  • met innovaties door kennis en samenwerking
Voor rake zaken coaching

Samen onderzoeken we jouw drijfveren, belemmeringen, kwaliteiten en valkuilen. Hiervoor zet ik verschillende methodieken en oefeningen in waardoor voor jou glashelder wordt waar jouw uitdagingen liggen. Vervolgens begeleid ik jou in het formuleren van doelen en in het oefenen van nieuw gedrag. 

Onder niet behulpzame patronen liggen vaak overtuigingen die we ons eigen hebben gemaakt. Lange tijd helpen deze overtuigingen je vooruit en geven ze richting in je leven. Tot het moment komt dat ze je in de weg gaan zitten. Maar kom er dan nog maar eens van af… In mijn coaching help ik je deze overtuigingen op te sporen en ze om te buigen naar behulpzame overtuigingen. En er vervolgens naar te handelen.

Als ik blijf doen Zoals ik altijd heb gedaan
Blijft mij overkomen Wat mij altijd overkomt
Maar als ik mijn ogen sluit En goed kijk naar binnen
Dan kom ik deze cirkel uit En kan ik steeds opnieuw beginnen
Als je doet wat je altijd deed Krijg je wat je altijd kreeg

Albert Einstein
Voor rake zaken coaching

Voor wie?

Persoonlijke coaching is voor iedereen die iets in zijn huidige situatie wil veranderen, die bereid is naar zichzelf te kijken en op een actieve manier aan het werk te gaan om verandering te bereiken. Als coach help ik jou door structuur aan te brengen in dit proces, je te bevragen en uit te dagen, je aan het denken te zetten en tot actie over te laten gaan.

Neem direct contact met me op om kennis te maken.